divendres, 23 d’octubre del 2009

La escuela mata la creatividad



Aquest video és una conferència que va fer Ken Robinson a California. Aquí expressa les seves idees sobre la creativitat del ésser humà quan són petits a l’escola, i l’efecte que té l’educació sobre el procés negatiu de la creativitat del nen.

Ken Robinson diu que els nens són creatius i no els importa equivocar-se, i que s’atreveixen amb qualsevol cosa, no com els adults. Però també diu que el sistema educatiu mata la creativitat, per què no volen que els nen s’equivoquin i tinguin errors.

Crec que el que diu és cert, a les escoles no et donen marge d’error a l’equivocació, i això fa que els nens en certa manera frenin la seva imaginació i creativitat. Això sobretot passa a les assignatures de plàstica i música, que per les escoles són les menys importants.

Aquest video hem va agradar molt, ja que crec que aquest senyor és molt bon comunicador, per què fa riure en molts moments i t’ho fa passar bé, per què té estructurat el text, les idees són clares i entenedores i quan explica les seves teories et fa pensar i reflexionar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada